Sunday, June 13, 2010

smell like shit


gamba ni aku amik time pas aku balik keje.haha.bekeje gak aku akhirnye.
view ni cam cantek kan?bg aku la.taktau la kalo korg cane.aku amik dari fly over penang kot.
ini kurabin.lame sial aku tak lepak ngn die.tapi ke'slow'an die masih ade lagi la.
aku igt kan da tukar spek baru da laju skit.same je rupenye.haha
gamba ni time ktorg g genting penang.
korg mesti taktau kat mane kan?sejuk gilebabi time ni.slack aku tak reti nak letak video je.
kalo tak aku da letak da video time kat sini.ktorg becakap siap kuar asap kot.
time ni opai ade gak tapi kene tambat sebab angin kuat,kang hilang kang satu hal lak.haha.

gamba ni aku amik time kat gurney kot.khalil ke ape tah name mamak tu.
aku pelik tgk lori sampah ni tu amik gamba die tu.
try la tgk ape yg pelik nye.haha

ini gamba las view kat penang aku amik.ni hari sebelum aku balik ke ipoh.haha.


p/s:date gamba ni laen2 hari.patutnye aku post bende ni da lame da.haha

6 comments:

syahmi said...

gamabr aku dan kad library xnak buh ke?

Una Ulala said...

baguslah
dah mencintai alam sekitar
keep it up!
haha

hzwn said...

haha loki kang aku kene pape malas la.
tu bekup je kalo jadi pape kat aku.haha

hzwn said...

aku da semakin bagus kan una?
haha

Ah Pem said...

ajeourh awek

hzwn said...

hiuuuu pem.